Ajankohtaista syksyllä 2019

 

1. Satamamme laiturikiinnitysten perusparannus

2. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen yhtiölle

3. Venetrailerien tai perävaunujen pysäköinti

4. Veneiden talvisäilytyskielto pysäköintialueella


 

1. Satamamme laiturikiinnitysten perusparannus

Kuluneen kesän aikana tuli esiin varoittavia kiinnitysvaurioita venesatamamme kelluvien laitureiden ankkuroinnissa. Satamapalvelut päättyvän veneilykauden ajan varmistettiin tuennan väliaikaisella ratkaisulla lukitsemalla laitureiden päät paaluin.

Laiturien ankkuroinnin uusiminen osoittautui ainoaksi taloudelliseksi toimenpiteeksi. J-E Holmberg Oy Ab tulee uusimaan ankkurointiketjut ja ankkuripainot. Urakkatyö tullaan tekemään marraskuun toisesta viikosta alkaen aloittaen kahdesta sisemmästä laiturista A ja B.

Laitureille asennetaan työn ajoitusta ja veneiden pois siirtoa ohjaavat kilvet.

 

Työvaihe 1:

Osakkaita ja vuokralaisia, joilla on vene laitureissa A ja B tai vartiokojun puoleisella sivulla laiturissa C pyydetään siirtämään veneensä ulompiin laitureihin viimeistään sunnuntaina 10.11.2019.

Yhtiö on laskenut, että veneiden lukumäärä talven lähestyessä on pienentynyt siinä määrin, että jäljellä oleville veneille löytyy sopuisasti väistötilaa C, D, E ja F laitureiden vapautuneilta venepaikoilta.

Työvaihe 2:

Osakkaita ja vuokralaisia, joilla on vene C, D tai E laitureissa pyydetään siirtämään veneensä ulompaan F laituriin tai A laituriin tai B laiturin vartiokojun puoleiselle sivulle viimeistään sunnuntaina 17.11.2019.

Sataman kunnostustyön on laskettu valmistuvan sunnuntaihin 24.11.2019 mennessä ennen sataman jäätymistä.


2. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tiedottamisen nopeuttamiseksi.

Pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoitteenne osoitteeseen jockeflander@hotmail.com. Henkilötietoja suojaavan lainsäädännön mukaan ilmoittaminen on vapaaehtoista.


3. Perävaunujen ja trailereiden pysäköinti kiinteistöllämme

Yhtiö muistuttaa, että perävaunujen ja trailereiden yli viikon pituinen pysäköinti muuten kuin numeroiduilla pysäköintipaikoilla on kielletty.  Väliaikaiset vieraspaikat ovat erittäin rajallisia alueellamme ja pysäköintitilan varaaminen omien laitteiden pitkäaikaissäilytykseen aiheuttaa turhaan eripuraa. Yhtiö pyrkii neuvottelemaan ensi veneilykaudeksi perävaunujen pysäköintitilaa paikallisilta maanomistajilta. Neuvottelun tuloksista ja maksuehdoista informoidaan myöhemmin.


4. Veneiden talvisäilytyksen kielto

Veneiden talvisäilytys pysäköintialueella on kielletty kunnostustöiden vaatiman tilankäytön ja yhtiön vastuun välttämiseksi veneille aiheutetuille vahingoille. Pyydämme osakkaita ja vuokralaisia kunnioittamaan annettua kieltoa vapaaehtoiselta pohjalta.